Podam pare przepisow jak sie to u nas robi
50% serce wolowe lub indycze
20% filet z ryby
20% krewetki
10% zielenina mrozonki z firmy "iglo"
1 zabek czosnku na 1kg karmy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 serce wolowe
30% piers z golebia
2-3 papryka
20% krewetki
sok z marchewki, smietanka do kawy, szpinak, 1 zabek czosnku,artemia lub cyklop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2,5 kg serce wolowe
1 kg szpinak
1 kg filet rybny
1 szt. cebula
2 zabki czosnku
1 butelka Sanostal (calcium)
30g zelatyny
nalezy kilka krotnie przemielic, uformowac w cienkie tabliczki czekolady i do zymrazalnika. Smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak karmia na zachodzie?
Moderatorzy: krisaczek, mkozubski
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości