brak dostepu

Jeśli masz problem z dostępem do nowego forum, wejdź tutaj.

Moderatorzy: przynenta, krisaczek

bgawed

brak dostepu

Post autor: bgawed » 23 sie 2010, 17:42

Wysłałem formularz zgłoszeniowy w zeszłym tygodniu prosze o informacje czy czegoś brakuje.
Dziekuje BGaweda
nazwa użytkownika bgaweda

bgaweda@onet.eu

Awatar użytkownika
krisaczek
zarząd pkmd
Posty: 1050
Rejestracja: 10 lut 2007, 14:47
Imie i Nazwisko: Krzysztof Kluczka
Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
Lokalizacja: Katowice

Re: brak dostepu

Post autor: krisaczek » 23 sie 2010, 19:06

Trzeba uzupełnić profil, bez tego nic się nie da zrobić.

yogi

Re: brak dostepu

Post autor: yogi » 16 wrz 2010, 12:56

witam nie moge sie zalogowac cos jest nie tak?

Skrobek

Re: brak dostepu

Post autor: Skrobek » 08 lis 2010, 09:49

Użytkownik o podanej nazwie jest nieaktywny. W przypadku problemów z aktywacją Twojego konta skontaktuj się z administratorem.
Taki wyswietla mi komunikat przy próbie logowania. Wydawalo mi się,że wypełnilem wszystkie wymagane pola :oops:
Mój nick S-krobek

S-krobek
Posty: 1
Rejestracja: 06 lis 2010, 11:34
Imie i Nazwisko: Andrzej Skrobiranda
Miejsce zamieszkania/miasto/: Łodzkie
Lokalizacja: łódzkie

Re: brak dostepu

Post autor: S-krobek » 08 lis 2010, 15:24

Witam ponownie. Już wszystko OK :)
Dziękuje i Pozdrawiam S-krobek

Awatar użytkownika
IreneuszKaczor
entuzjasta
entuzjasta
Posty: 467
Rejestracja: 20 kwie 2006, 20:39
Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
Lokalizacja: Bogatynia
Kontaktowanie:

Re: brak dostepu

Post autor: IreneuszKaczor » 08 lis 2010, 16:03

Chyba nie do końca, bo ja nie za każdym razem mogę się zalogować.
Najdziwniejsze jednak jest to, że na e-mail dostaję powiadomienia o wielu odpowiedziach w obserwowanych wątkach, a także o kolejnych otrzymanych prywatnych wiadomościach, a na forum nic takiego nie ma miejsca :twisted: :?:

Przemek Wieczorek
entuzjasta
entuzjasta
Posty: 622
Rejestracja: 31 paź 2009, 13:10
Imie i Nazwisko: .....
Miejsce zamieszkania/miasto/: ....
Lokalizacja: ...

Re: brak dostepu

Post autor: Przemek Wieczorek » 15 sty 2011, 16:16

To coś powyżej to nie jest jakis U-BOT ?

Awatar użytkownika
yanaek
Site Admin
Site Admin
Posty: 89
Rejestracja: 16 maja 2009, 12:37
Imie i Nazwisko: Janusz
Lokalizacja: Kraków/Limanowa

Re: brak dostepu

Post autor: yanaek » 15 sty 2011, 20:31

to jest dzial otwarty wiec nie ma sie co dziwic ze takie cos moze sie pojawic

jedyne wyjscie to zamknac ten dzial, ale wtedy ludzie z problemami nie beda mogli napisac

Zablokowany

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość