Jak robie karmę.
Moderatorzy: krisaczek, mkozubski
- Haki
- entuzjasta
- Posty: 395
- Rejestracja: 25 sie 2005, 18:25
- Imie i Nazwisko: Radek Rożniata
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kobielice
- Lokalizacja: Kobielice
- Kontaktowanie:
Jak robie karmę.
Serca idycze oddzielam od tłuszczu, kroje na 4 części i mieszam z krylem oraz siekanym szpinakiem. proporcje 1:1.
- Załączniki
-
- SP_A0842.jpg (45.47 KiB) Przejrzano 5353 razy
-
- SP_A0843.jpg (46.08 KiB) Przejrzano 5353 razy
- Haki
- entuzjasta
- Posty: 395
- Rejestracja: 25 sie 2005, 18:25
- Imie i Nazwisko: Radek Rożniata
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kobielice
- Lokalizacja: Kobielice
- Kontaktowanie:
Wszystko miele razem przez maszynke do mięsa przez standardowe sitko.
Po zmieleniu mieszam i pakuje w woreczki w cienkie plastry aby po zamrożeniu łatwo łamać
Po zmieleniu mieszam i pakuje w woreczki w cienkie plastry aby po zamrożeniu łatwo łamać
- Załączniki
-
- SP_A0850.jpg (45.85 KiB) Przejrzano 5345 razy
-
- SP_A0849.jpg (40.56 KiB) Przejrzano 5345 razy
-
- SP_A0848.jpg (45.52 KiB) Przejrzano 5345 razy
bleeee:P ale ważne że paletom smakuje:P
Ja wczoraj właśnie mięso robiłem to dodałem suchy i vibovit waniliowy:P wcinały jak szalone:P u mnie szpinaku nie ruszają a spiruline nie chętnie. Dlatego wole żeby wcinały mięsko a nie żeby walało się po akwarium. Ale nie wątpię że z punktu widzenia ryby musi to wyglądać apetycznie:D
Ja wczoraj właśnie mięso robiłem to dodałem suchy i vibovit waniliowy:P wcinały jak szalone:P u mnie szpinaku nie ruszają a spiruline nie chętnie. Dlatego wole żeby wcinały mięsko a nie żeby walało się po akwarium. Ale nie wątpię że z punktu widzenia ryby musi to wyglądać apetycznie:D
- Haki
- entuzjasta
- Posty: 395
- Rejestracja: 25 sie 2005, 18:25
- Imie i Nazwisko: Radek Rożniata
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kobielice
- Lokalizacja: Kobielice
- Kontaktowanie:
Musza jesc zielenine bo jak nie to dostana zaparc. Sraja wtedy na biało i wtedy wiekszosc zaczyna leczyc myslac ze to jakies chorubsko.Karwen pisze:bleeee:P ale ważne że paletom smakuje:P
Ja wczoraj właśnie mięso robiłem to dodałem suchy i vibovit waniliowy:P wcinały jak szalone:P u mnie szpinaku nie ruszają a spiruline nie chętnie. Dlatego wole żeby wcinały mięsko a nie żeby walało się po akwarium. Ale nie wątpię że z punktu widzenia ryby musi to wyglądać apetycznie:D
-
- junior
- Posty: 97
- Rejestracja: 03 cze 2006, 09:40
- Lokalizacja: Ostróda
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości